Автор Любен Дилов-син, lentata.com; снимка БулфотоАко на 22 март сте погледнали в

...
Автор Любен Дилов-син, lentata.com; снимка БулфотоАко на 22 март сте погледнали в
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Задава се най-горещата пролет на България и всичко почва от града на яката дупара - Варна!

Автор Любен Дилов-син, lentata.com; фотография Булфото

Ако на 22 март сте погледнали в огледалото в банята и през прозореца, открили сте, че това насреща, нито е първа, нито е пролет. Последното, което ще ви хрумне е „ гореща ”.

Но в навечерието на срещата във Варна, можем в действителност да твърдим, че се задава най-горещата пролет на България от десетилетия насам.Геополитическа. Дори по време на ударите против Югославия не е имало толкоз доста застрашителни въпросителни. И толкоз малко запас, с който да ги посрещнем.

Ердоган идва сякаш да си упорства за трите милиарда от Европейски Съюз, обещани му за сдържането на мигрантите.

По-вероятната  му цел е да сложи Европа сред себе си и Съединени американски щати във връзка с Сирия и проектите за възможна кюрдска страна. Вече съумя с Русия.

Три милиарда са си три милиарда, само че войната, която води Турция е доста по-скъпа. А последствията от загубването й – невъобразими.

Вече и за първолаците не е загадка, че последното, за което се бият в Сирия Съединени американски щати, Русия и Турция е разгромяването на ИДИЛ.

Войната за нов международен ред е почнала. И изобщо не е студена, за жал...

Войната с Русия не е серпантина, а и Путин се нуждаеше от нея, с цел да получи тази смазваща поддръжка на изборите.ето има един израз!

Още по тематиката четете ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР